Tasolounas Ky:n toimitusjohtaja, Toimilounas Ky:n toimitusjohtaja

Leena Sivén

Tasolounas Ky:n toimitusjohtaja
Toimilounas Ky:n toimitusjohtaja
Wuolteen kartanon omistaja
kauppateknikko, KTS-tutkinto
hotelli- ja ravintola-ala
Hämeenlinna

 

Hämeeläisessä maanviljelijäperheessä kasvanut Leena Sivén suoritti Markkinointi-instituutissa kauppateknikon tutkinnon ja työskenteli 15 vuotta Talous-Osakekaupan palveluksessa. Hän vastasi ensin lounasravintolasta ja myöhemmin koko ravintolaosastosta tulosvastuullisena osastopäällikkönä. Opintojaan hän täydensi suorittamalla Hämeenkylän kauppaopistosta KTS-tutkinnon.

Vuonna 1985 Sivén päätti ryhtyä yksityisyrittäjäksi ja perusti Tasolounas Ky:n. Vuonna 1991 hän laajensi toimintaansa perustamalla Toimilounas Ky:n. Yritykset täydensivät toisiaan: Tasolounas toimi henkilöstöravintola-alalla, ja Toimilounas tarjosi kahvila-, ravintola- ja pitopalveluita.

2000-luvun alussa Sivén ryhtyi pyörittämään perinteikkäitä juhla- ja kokouspaikkoja, Wisahovia ja Wuolteen kartanoa. Hän jäi eläkkeelle vuonna 2020 ja luovutti Wisahovin uusille yrittäjille kesäkuun lopussa samana vuonna.